Alt-muligt arbejde

Få en alt mulig mand til det hårde arbejde

Hos Farmers Byggeservice tilbyder vi en alt mulig mand, der kan gå til hånde når, og hvor, du ønsker det. Vores store og brede erfaring gør, at vi kan varetage mange forskellige funktioner og være den brik, der får dit samlede projekt til at lykkes på bedste måde.

Eksempelvis udfører vi græsslåning, flytning, udlægning af perlegrus, rensning af tagrender, algebehandling og fejning/oprydning. Uanset opgavens størrelse eller karakter går vi til arbejdet med ihærdighed og omhu.

Det er vores udsagte ambition, at det skal kunne betale sig at samarbejde med os, og derfor er vi villige til at yde det ekstra der skal til. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for vores kunder, at vi leverer arbejde, der er mere end blot i orden.

Kontakt os og hør mere om vores alt mulig mand.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi kan kontaktes på mail eller pr telefon, eller du kan kigge forbi vores adresse for en personlig snak om dine muligheder.

Igennem tiden har vi varetaget utallige opgaver i bl.a. Broby, Faaborg, Assens, og resten af landet. Vi kører i hele Danmark og ser frem til at gøre et godt stykke arbejde for dig også!​

Husk: Ingen opgave er for lille.