Mød manden bag farmers byggeservice

Jeg er født det herrens år, 1964. Jeg er oprindelig uddannet landmand, deraf mit kaldenavn Farmer. Jeg syntes ikke helt det var mig at være landmand så jeg lavede en masse andet indtil jeg fandt min rette hylde.

Jeg bor på en nedlagt landbrugsejendom, hvor en god del af min fritid går med at vedligeholde.

En af mine store interesser er mine gl. biler som vi kommer en del rundt i landet med, til div. stævner og events.

En anden stor interesse er Tractor Pulling, (traktor træk) men dem her er de rigtig store og vilde, som vi tager rundt og ser i både ind -og udland.

Jeg har beskæftiget mig med byggeri siden 1996.  Jeg blev selvstændig i 2000,  og havde på det tidspunkt 4 ansatte. Men desværre kom krisen og jeg har været alene lige siden. Jeg har dog et netværk af en masse dygtige kolleger som jeg kan trække på, hvis det skulle blive nødvendigt.

I samme periode har jeg været med til opførelsen af 2 nye huse, et utal af vandskuringer, talløse badeværelser, udskiftet en del tage- både eternit og tagsten, lavet massevis af ombygninger, små tilbygninger, garager, carporte, renoveret et hav af trapper og skorstene, kradset mange kilometer fuger ud, og fyldt dem igen, brækket talrige gulve op og isoleret mange kvadratmeter gulve.

I 2012 købte jeg sandblæserudstyr så jeg kunne sandblæse for mig selv. Det har ændret sig siden, i dag blæser jeg for en del kollegaer og for kunder der vil vandskure selv.

Jeg kunne blive ved, med at fortælle, men vigtigst af alt er INGEN OPGAVE ER FOR LILLE!

En lille ting kan, hvis man ikke foretager sig noget, blive til noget stort og bekosteligt, derfor skal du ringe til mig, så vi kan få stoppet skaden i tide.

Ring til mig og få en uforpligtende snak, her vil du altid tale med mester selv.